Exterioo opent 15 april!

In april mogen we Exterioo tuinmeubelen verwelkomen op Retailpark Sittard Geleen. Er wordt op dit moment hard aan de nieuwe winkel gewerkt en vanaf vrijdag 15 april is eenieder welkom om het prachtige eindresultaat te komen bewonderen.

rsg-placeholder-header.jpg

Halloo, wij zijn Exterioo!

Wij zijn een Belgische tuinmeubelspecialist met 25 showrooms in België en 5 in Nederland. Met de ruimste keuze aan unieke collecties en boordevol inspiratie om ultiem te genieten van het buiten-leven.

Een complete beleving

Als tuinmeubelspecialist willen we iedereen inspireren om buiten te genieten, alleen of samen met je familie en vrienden. Dat doen we al jaren met onze unieke collecties. Maar we willen jou ook een complete beleving bieden: in onze showrooms, op onze website en in onze communicaties.

Bij Exterioo kan je terecht voor beleving, service, advies en inspiratie. Kortom, voor alles om van je tuin of terras een plek te maken vol dromen en herinneringen.

Exterioo: hoe buiten, hoe beter

Buiten genieten is van onschatbare waarde. Je leeft er buiten-gewoon en mooie momenten beleef je er intenser. Buiten heeft geen sluitingstijd. Je bent er welkom op elk moment van de dag. Ga dus voor onvergetelijke buitenmomenten vol geluk.

Het ultieme buitengevoel zelf ervaren? Kom vanaf 15 april langs in onze nieuwe showroom aan de Egelantier 50 op Retailpark Sittard Geleen!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Volg ons op Facebook en Instagram